Blauwe meren - weinig beren
Door: Hettie
Blijf op de hoogte en volg Hettie
17 Augustus 2011 | Canada, Whistler
Inmiddels ben ik alweer ruim een week door de ruige Rockies van Canada aan het toeren. De natuur is hier fantastisch: bizar fraaie meren, veel sneeuw op de toppen, alles in bloei en een strakblauwe lucht. Enkel een beer zou het plaatje nog verder compleet maken.
Mijn groep is met 14 mensen klein, maar aan 80-plussers, wat onzekere singles en een aandachtzieke en licht bronstige chauffeur heb ik mijn handen meer dan vol.
Op dit moment zitten we in Whistler, waar in 2010 tijdens de Olympische Spelen onder meer alle skiwedstrijden plaatsvonden. Ik heb mijn groep net in een levensgevaarlijke, doodenge want erg hoge kabelbaan gezet en vriendelijk uitgezwaaid. Eindelijk even mijn handen vrij :-)
Een kijken of ik wat bewijsmateriaal in de vorm van foto's kan plaatsen...
Veel groeten, hettie
17 Augustus 2011 - 21:32
Marcel Mioch:
Mooie foto's, echter ik wil een beer zien!
Ik hoop niet dat jij het zelfde geluk hebt als ik als ik op reis ben...iedereen ziet ze, maar als ik kom zijn ze weg.
Succes daar! -
18 Augustus 2011 - 06:38
Betty:
Wow, klinkt goed en ziet er mooi uit. Da's weer eens wat anders, met 'oudjes' he? En die zet je zomaar in een kabelbaan?:)
Meis, geniet er nog van. Ik zie je binnenkort!
Dikke kus, Betty -
18 Augustus 2011 - 12:00
Peter:
Met een bronstige chauffeur lijkt het me geen probleem om beren te vinden.. ;-)
Veel plezier! Groet, Peter