Paradijselijk - Reisverslag uit Taormina, Italië van Hettie - WaarBenJij.nu Paradijselijk - Reisverslag uit Taormina, Italië van Hettie - WaarBenJij.nu

Paradijselijk

Door: Hettie

Blijf op de hoogte en volg Hettie

18 Juni 2005 | Italië, Taormina

Dag allemaal!

Sommige plekken op aarde blijken - vrij onverwacht - echt een paradijsje te zijn.
Sicilie is echt ongelofelijk mooi! Een supergroen eiland, knalblauwe zee eromheen (heb je met een eiland), overal citroen- olijf- en pijnbomen, bloeiende bougainville en extreem pittoreske plaatsjes. Taormina is onzettend toeristisch... en terecht! Wat een schoonheid!
Op dit moment bevind ik me in een obscuur internetcafe - volgens mij tevens hoerenkiet - om deze euforie met jullie te delen... Graag gedaan..;-)
Toch werk ik ook echt wel hard: van diner naar boottocht naar jeepavontuur naar nog een borreltje klinkt zwaar relaxed, en dat is het ook, maar helemaal vanzelf komt dat toch ook niet goed. Ik voel me er erg bij in mijn element... De boel een beetje regelen is mij wel toevertrouwd. Vooral ook het contact met de gidsen, agenten en hotel-en horecamensen is erg leuk!

Veel groeten aan iedereen, speciaal iedereen die zich NU in Overasselt tussen de pannenkoeken en de bbq (of is alles anders??) begeeft!

Tot gauw, Hettie

• 18 Juni 2005 - 19:42

Toos:

Hoi Hettie
    je klinkt geweldig enthousiast! Fijn dat het je goed gaat. Ik kom net terug van 10 heerlijke oerolhestivaldagen. Geen palmen, pijbomen (wel de pitten in de salade trouwens) maar geweldig goed en mooi en ontroerend theater.
    geniet ervan daar en tot....
    toos

• 18 Juni 2005 - 20:42

Benno:

Wij hebben ook groen en blauw....
    Blijf lekker genieten! (PS. morgen is het hier vaderdag...hoihoihoi)

• 18 Juni 2005 - 21:14

Someone:

Blauw water, bloeiende bougainvilles of horeca-perikelen, het kan mij geenszins boeien (mmm, lijkt wel nationaal dictee zo), kep zelfs geen interesse in die hoerenkiet (hoewel)... Nee wat mij echt interesseert (als trouw sbs6 observer).... Zijn er al stelletjes gevormd in uw groepje? Gelieve uw vette roddels niet voor uzelf te bewaren maar gooi ze rustig hier op uw eigen stek..! Uw lezers zullen hier uiteraard discreet mee omgaan..... hahaha

• 20 Juni 2005 - 08:59

Maurice:

pfff 30 graden hier, niet aan het strand, niet in de bossen, niet op een pitoresk plaatsje, wel lekker muziek aan het maken!
    Geniet er maar lekker van Hettie

Groetjes van Els en Maurice

• 22 Juni 2005 - 23:08

Me, Myself And I:

hoi Hettie
    waar blijven die schitterende prachtig mooie ontroerende fantastische foToos?????

• 25 Juni 2005 - 16:15

Toos:

Hoi Hettie
    \\alweer 1 week verder sinds je 1ste paradijselijke verhaal. hoe staat het leven daar??
    groet Toos

• 19 Juli 2005 - 08:52

Joris:

Hoi Hettie,

Waar ben jij nu????? Leuk om je ervaringen te beleven, zag de link op Aquero.nl. Geniet van el het moois.

Groet Joris

Hettie

Reizen is prachtig! Waardevolle ervaringen, eerst en vooral voor jezelf, maar wellicht ook leuk om met anderen te delen. Ik reis professioneel, voor mijn tekst- en reisbureau maar ook met veel plezier privé. Dit is de plek waar ik mijn ervaringen en avonturen wil delen met een ieder die dit leuk vindt.