Het Expeditie Robinson gevoel
Door: Hettie en Pieter
Blijf op de hoogte en volg Hettie
12 Januari 2011 | Nieuw Zeeland, Kaikoura
Weer een korte update van ons. Inmiddels zijn we per ferry de 'Cook Strait' over gevaren en dus van het Noorder- naar het Zuidereiland gegaan.
Het Abel Tasman National Park (thanks voor de tip Janneke, die deed ons definitief besluiten) was supermooi. Exact het Expeditie Robinson beeld maar dan met iets meer luxe bootjes en iets minder enge beesten. Wij zaten bijna per ongeluk in een supersnel, over het water stuiterend geval. Even niks back to nature, gewoon horsepower :-)
En verder? Lekker wandelen, relaxen, rondtoeren, beetje zwemmen. Niks meer en niks minder, helemaal goed.
Francis: ik kom snel weer op de thee!
Veel groeten, Pieter en Hettie
12 Januari 2011 - 12:46
He Blije Vogels!:
Ha luitjes, volgens mij vermaken jullie je wel daro. Foto's beautiful! Ik ben jaloers! Hier druilerig en saaie opdrachten, niets om dus voor naar huis te komen..... En Hettie heb je je boek mee voor de leesclub?:)
Betty
12 Januari 2011 - 14:54
Mariella :
Hoi Pieter en Hettie
Het ziet er allemaal prachtig uit. Geniet er maar van.
Wij zijn ook weer heel thuis gekomen van de wintersport. Iets andere temperatuur b.v. - 16 graden.
Maar een strakblauwe lucht en zon hebben we ook gehad.
Groetjes van Mariella en de rest van de familie -
13 Januari 2011 - 11:08
Caro:
Hey Hettie (en Pieter natuurlijk),
Dat ziet er goed uit. Roept allemaal herinneringen op want ik ben daar enige jaren geleden ook geweest.
2 tips: Als je van kreeft houdt, restaurant the Claypot (of zoiets) heeft de allerlekkerste en als je tijd hebt is kayakken met gids bij het Abel Tasman park zeer aan te raden.
Geniet ervan!
Zoen, Caro -
18 Januari 2011 - 07:35
Henk:
Hallo Hettie en Pieter.
Goed te horen dat het jullie zo goed bevalt in het verre Nieuw Zeeland
Jullie komen binnenkort weer terug (ook dat is goed) Marieke en Jeroen vertrekken komende zondag voor 4 weken naar Nieuw Zeeland.
Geniet nog even en alvast een goede terugreis.
Henk