JAHOEAAAH: samen op expeditie!
Door: Hettie
Blijf op de hoogte en volg Hettie
02 November 2007 | Nederland, Amsterdam
Bijna, bijna, bijna is het zover... Het is een jaar uitgesteld, we hebben ons er al twee jaar op verheugd, ik droom er al vele jaren van, en morgen is het dan zover...: WE VERTREKKEN VOOR EEN MAAND NAAR PATAGONIË!!!
Als een helemaal echte vakantie wel te verstaan: geen zeurende paxen om me heen, geen vele pagina's tellend draaiboek onder mijn arm, geen verplichting om belangstellend naar diarree-verhalen te luisteren maar gewoon onbezorgd genieten, rondsjouwen, foto's maken, pinguins knuffelen en nog zo wat zaken die het leven de moeite waard maken. En het mooiste van alles: dit keer worden we niet bruut gescheiden maar gaan Pieter en ik samen op expeditie, da's nog het beste deel van het verhaal.
Inmiddels staan er zorgelijk veel spulletjes klaar die in een rugzak gepropt moeten worden maar dat komt allemaal goed. We hebben er superveel zin in en zijn er - nagenoeg - helemaal klaar voor.
Via deze weg zullen we jullie de komende maand zo af en toe op de hoogte houden van onze avonturen.
Heel veel groeten en tot ergens in december allemaal!
Pieter en Hettie
02 November 2007 - 15:01
SJ:
Wunderbar,
een hele goeie aftrap en reis gewenst, ik zal met belangstelling kijken en jullie verhalen vernemen middels dit verdomd handige medium (in dit geval)...
groetjes en heulveul plezier, en rust toegewenst, SJ -
02 November 2007 - 15:05
Miriam :
Ha nichtje,
Ik wil julli heel veel plezier wensen. Geniet ervan en we komen een keer foto's kijken.
Groetjes
Fennard en Miriam -
02 November 2007 - 15:57
Lonneke:
Heel veel plezier. Je zult de paxen niet missen en je gezelschap erg waarderen, denk ik zo. Geniet ervan! -
02 November 2007 - 16:16
Caro:
volgens Wikipedia betekent Patagonië 'Land van grote voeten' dus het reisadvies voor deze keer:
doe het groots en meeslepend en kom heelhuids weer terug!
zoen, Caro -
02 November 2007 - 18:18
Nicolien:
Hé duifje en Pieter!
Ik weet nu al dat ik heel regelmatig op deze site ga kijken, want ik brand natuurlijk van nieuwsgierigheid naar jullie reisverhalen en niet te vergeten die unieke, heldere, haarscherpe, prachtige kleurrijke foto's die je alleen met die supercamera kunt maken!
En ... ook buiten VNB en Lourdes zijn er vast heel wat 'betekenisvolle ontmoetingen'
Héél véél plezier en geniet er vooral van, maar dat zal wel lukken.
hroet'n, Nicolien en ook van Jan natuurlijk -
02 November 2007 - 20:18
Mariella:
Hoi broertje en a.s.schoonzus
Heel veel plezier op reis. na vele maanden hard werken lekker op vakantie en als jullie weer terug zijn lekker weer aan de stamppot !!!!!
groetjes Pascal Mariella
Fleur Myke en Guus -
02 November 2007 - 21:11
Riekie Jo:
Daar gaan ze dan, eindeijk samen op reis, na een jaar hard werken en veel regelen zijn jullie echt aan deze vakantie toe. Heel goede reis, heel veel plezier en heel veel ontdekken.
We volgen jullie.
Groeten van ons. -
04 November 2007 - 09:52
Marco:
Hoi Hettie,
Geniet van je reis (inderdaad eindelijk geen zeurende paxen om je heen)! Volgens mij is het daar erg mooi.
Groeten,
Marco -
04 November 2007 - 10:47
Betty:
ha die Hettie en Pieter,
Vanuit een stralend Londen... heel veel plezier daar, enne ben benieuwd naar jullie avonturen, die kant van de wereld staat ook zeker nog op mijn verlanglijstje.
Betty -
04 November 2007 - 12:13
Tannie:
Ha reizigers,
Een droom die in vervulling gaat! Geniet van elkaar en van al het moois dat jullie gaan zien. Veel plezier!
Liefs, Tannie -
06 November 2007 - 13:00
Janneke:
Heel veel plezier saampjes! Maar dat zal vast wel gaan lukken :-)
Janneke (en de jongens)