Tip van de week: MOSKOU!! - Reisverslag uit Moskou, Rusland van Hettie - WaarBenJij.nu Tip van de week: MOSKOU!! - Reisverslag uit Moskou, Rusland van Hettie - WaarBenJij.nu

Tip van de week: MOSKOU!!

Door: Hettie

Blijf op de hoogte en volg Hettie

18 Juli 2009 | Rusland, Moskou

Hallo,

Voor iedereen die nog niet gek wordt van al mijn wereldse berichtjes en nog gezellig met me meereist: welkom in Moskou!
Samen met maar liefst 7 FOX paxen maar ik een tour door o.a. Rusland. Een hele onderneming, want Rusland is geen eenvoudig reisland (cyrillisch schrift ontcijferen is echt gruwelijk moeilijk) maar wat is Moskou een mooie stad! Gigantisch in alle opzichten: kleurrijk, schoon, levendig, kunstzinnig, vrij groen en echt op iedere hoek en kant een indrukwekkend gevaarte: theaters, musea, kgb-gebouwen, kerken... eindeloos! Het is hier bloedheet en chaotisch omdat er morgen een of andere autorally dwars door de stad komt, maar ik (en de groep met mij naar ik hoop) geniet er echt van!
Morgen duiken we de honderden meters diepe metro in en morgennacht reizen we per trein naar St. Petersburg.

• 24 Juli 2009 - 19:24

Francis:

Hey Hettie,

leuk om te lezen! Verder nog wat meegekregen van de Bavaria City Race?? ;-)

Ik ben weer heelhuids thuis, alhoewel, heb wel op sommige plaatsen een tweede huid middels een brandblaar... Klein bedrijfsongelukje, maar niet ernstig. Veroorzaakt door combi van grote pannen, klein fornuis en tijdsdruk.

Het was érg leuk om te doen. Ze hebben erg genoten van het eten en de pannen werden bijna uitgelikt :). Hoe is het daar met het eten?

Verder geen billen gewassen, maar als ik had gewild had ik zo aan de slag gekund.

Treinreizen goed gegaan en nog mooi, of weinig te zien onderweg?

Ik ga weer verder slapen (was erg vermoeiend) en dan morgen weer lekker naar de camping ;-)

Heel veel plezier en groetjes!!

• 27 Juli 2009 - 06:50

Lonneke:

Klinkt goed, je bent inmiddels weer terug. Nepal is ook mooi, vandaag pas de eerste regendag. Wel deprimerend...

Lonneke

Hettie

Reizen is prachtig! Waardevolle ervaringen, eerst en vooral voor jezelf, maar wellicht ook leuk om met anderen te delen. Ik reis professioneel, voor mijn tekst- en reisbureau maar ook met veel plezier privé. Dit is de plek waar ik mijn ervaringen en avonturen wil delen met een ieder die dit leuk vindt.