Immer in katholieke kringen - Reisverslag uit Chengdu, China van Hettie - WaarBenJij.nu Immer in katholieke kringen - Reisverslag uit Chengdu, China van Hettie - WaarBenJij.nu

Immer in katholieke kringen

Door: Hettie

Blijf op de hoogte en volg Hettie

15 Oktober 2005 | China, Chengdu

Dag allemaal,

Vlucht ik naar China en Tibet om de wereldreligies eens een beetje te verkennen en mijn brave katholieke kringetje te ontvluchten... komt het gewoon achter me aan!
De groep van 20 paxen die ik op dit moment door China loods bestaat o.a. uit 2 priesters en 14 parochianen uit Twente...! Ze gaan allemaal naar Lourdes en waren ook wel eens toe aan wat anders! De priesters hebben "hun materiaal" bij zich om op zondag de eucharistie te vieren. Eens kijken hoe dat gaat vallen in zo'n boeddhistische tempel, hahaha. Ik ben in ieder geval lekker multi-reli bezig zal ik maar zeggen...
Verder alles ok; morgen naar de baby-panda's, bootje varen, boeddha's kijken en dan woensdag op naar Tibet, jippie!

Veel groeten,

Hettie

• 15 Oktober 2005 - 12:12

Caro:

Ziejewel dat tijdreizen bestaat! Het is nu 14.10 uur en ik reageer op een mailtje van 18.04 uur!!
    Hetty, vandaag is de okt.reis vertrokken. Wat dacht je van volgend jaar gewoon weer mee? Het blijkt nu toch wel dat je het niet kunt ontlopen; ben je ver weg komen ze gewoon achter je aan.....
    dikke zoen, Caro

• 15 Oktober 2005 - 20:40

Marielle:

Doe je Pride de groeten van me?

• 16 Oktober 2005 - 14:15

Marcel Mioch:

TIP: Ik ben al op de gekste plaatsten op aarde katholieke kerken tegengekomen. Wedden dat er ook 1 in Tibet staat?!!!

Hartelijke groeten van Marcel Mioch uit een nog steeds warm en zomers Japan!

• 16 Oktober 2005 - 17:14

Henk:

Zondagavond, effe mail kijken. Hoe zou het met Hettie zijn? Vast wel goed. En Pieter?? Ook wel goed. In Lourdes is de openingsviering ook weer achter de rug. Morgen weer maandag.. weer gewoon werken. Wat doe ik verkeerd, Hettie??

• 18 Oktober 2005 - 20:50

Riekie:

Hettie, fijn dat alles ok is met je, leuk die foto's en leuk om jou reis op deze manier te volgen. Het lijkt wel of we je horen vertellen.

Heel veel groeten, Jo - Riekie

Hettie

Reizen is prachtig! Waardevolle ervaringen, eerst en vooral voor jezelf, maar wellicht ook leuk om met anderen te delen. Ik reis professioneel, voor mijn tekst- en reisbureau maar ook met veel plezier privé. Dit is de plek waar ik mijn ervaringen en avonturen wil delen met een ieder die dit leuk vindt.