Laatste dag in Marokko
Door: Hettie
Blijf op de hoogte en volg Hettie
05 Augustus 2005 | Marokko, Essaouira
Inmiddels alweer de laatste volledige dag in Marokko. Nog even een kort berichtje.
Ik zit in Essaouira, een lekker havenstadje aan de kust, waar het soms 30 graden koeler is dan in de Sahara, wat een genot!
Morgen rijden we naar Casablanca en om half 2 in de nacht vliegen we via Frankfurt naar Amsterdam. Marokko is een bijzonder land: modern en traditioneel, behoudend en vooruitstrevend, denigrerend en zorgzaam - alles tegelijk. Zeker de moeite waard om een vakantie door tebrengen!
Maar wat heerlijk om zo weer even thuis te zijn: stapelverliefde schaapkes moeten toch echt met enige regelmaat het hooi van het eigen nestje voelen...:-)
Dank voor jullie leuke berichtjes! Vooral doorgaan; doet erg goed - 20 augustus vertrek ik naar Jordanië...!
Lieve groet, Hettie
05 Augustus 2005 - 12:21
Stoos:
hoi hettie
goeie vlucht, en lekker "slapen"in het hooi als je thuis komt. -
09 Augustus 2005 - 17:30
Wendy:
Hallo, goed om te horen dat alles zo prima gaat. Ik begrijp uit je reisprogramma dat je mijn verjaardag en die van jezelf in verre oorden gaat doorbrengen. Helaas, mar ja.
Tot snel (alle muziek is binnen en super gaaf!!!)