1st Anniversary in Nepal! - Reisverslag uit Kathmandu, Nepal van Hettie - WaarBenJij.nu 1st Anniversary in Nepal! - Reisverslag uit Kathmandu, Nepal van Hettie - WaarBenJij.nu

1st Anniversary in Nepal!

Door: Hettie en Pieter

Blijf op de hoogte en volg Hettie

15 Maart 2009 | Nepal, Kathmandu

Namaste!

Hier ons laatste berichtje vanuit Nepal, voordat we morgen weer naar huis vliegen.
Onze reis in Nepal is anders verlopen dan gepland: we zouden 3 dagen doorbrengen in Chitwan National Park om daar naar neushoorns en olifanten te kijken, maar een lokale bevolkingsgroep (de Tharai) gooiden roet in het eten. Precies op de dag dat wij naar het park zouden gaan werden er door hen geweldadige protestacties georganiseerd (met stenen en stokken auto's volledig slopen etc.) op de weg naar Chitwan. Er werd ons nog verteld dat touristen waarschijnlijk wel met rust gelaten zouden worden maar toen we op internet zagen dat er al een aantal doden waren gevallen hebben we het risico maar niet genomen.... Erg jammer, maar vermoedelijk ook erg verstandig. Onze chauffeur was in ieder geval zichtbaar opgelucht!
In plaats van Chitwan zijn we nu een paar dagen in Pokhara geweest, een relaxed stadje aan de oevers van een groot meer, met veel leuke winkeltjes en terrasjes en uitvalsbasis voor veel Himalaya-trekkings. Eindelijk een beetje groen en zuurstof na veel stofhappen!

En nu is het dan 15 maart... einde van de reis EN ONZE TROUWDAG!!
Helaas was 6 uur in een auto boemelen vandaag niet superromantisch, maar vanavond hebben we onder het genot van een stukje taaie kip vastgesteld dat we zielsgelukkig zijn samen!

Dinsdag zijn we weer in Liempde!
(en dan volgen Nepal-foto's, de pc hier is echt te traag!)

Veel groeten,
Pieter en Hettie

• 15 Maart 2009 - 18:00

Angelique:

Dag duifjes,

van harte met jullie annieversarie! Goede herinneringen aan een jaar geleden borrelen boven...
    Geniet van jullie laatste uurtjes daar,

groet van Angelique

• 15 Maart 2009 - 18:53

Diny Smits:

Hallo Hettie en Pieter, de tijd vliegt, alweer een jaar voorbij sinds we met het vriendenkoor jullie bruiloft hebben opgevrolijkt!!
    We wensen jullie nog heel veel gelukkige jaren toe, en dat jullie nog veel verre reizen mogen maken.
    Wij zijn zeker benieuwd naar de foto's.

Goede thuisreis en de groetjes van Henk en Diny

• 16 Maart 2009 - 07:50

Betty:

He luitjes,

Goh, de reis alweer afgelopen, wat gaat dat snel he? Jeetje, de opstanden, ja.. het blijft een onrustig land, maar wel supermooi. Pokarra, ben er zelf niet geweest, maar Dick destijds wel, schijnt inderdaad mooi te zijn daar aan het meer. Afijn, volgens mij hebben jullie genoeg verhalen te vertellen. Dus Hettie, als je weer een beetje geacclimatiseerd bent, bel me dan effe om ee keertje te lunchen of zo, oke?

Goede reis!

Betty

Hettie

Reizen is prachtig! Waardevolle ervaringen, eerst en vooral voor jezelf, maar wellicht ook leuk om met anderen te delen. Ik reis professioneel, voor mijn tekst- en reisbureau maar ook met veel plezier privé. Dit is de plek waar ik mijn ervaringen en avonturen wil delen met een ieder die dit leuk vindt.