Leven de techniek! - Reisverslag uit Londen, Verenigd Koninkrijk van Hettie - WaarBenJij.nu Leven de techniek! - Reisverslag uit Londen, Verenigd Koninkrijk van Hettie - WaarBenJij.nu

Leven de techniek!

Door: Hettie

Blijf op de hoogte en volg Hettie

27 Juli 2006 | Verenigd Koninkrijk, Londen

Hoi!

Net weer op europese bodem na een vlucht van 12 uur vanuit Colombo. Londen Heatrow is dan bijzonder troosteloos! Maar gelukkig staat er wel een hele hippe internetzuil die zelfs ik begrijp. Zometeen nog een uurtje naar Amsterdam en dan zit het reizen er voorlopig echt even op!

Nu ben ik al vanaf woensdagmorgen 8 uur onderweg om thuis te komen... 300 km met de bus in Sri Lanka is best ver als ie zo'n 25 km per uur hotst en borst!

Binnen een paar dagen volgen de foto's van Hettie op de olifant... Ik begrijp dat jullie niet kunnen wachten...:-)

Laat ik me naar de gate begeven!
Hettie komt eraan......!

• 27 Juli 2006 - 13:22

Jan:

Welkom thuis na zo'n lange tocht. Wat is Lourdes bereiken dan toch eenvoudig! Liefs, Jan

• 27 Juli 2006 - 13:31

Maartten:

Leven de techniek,

eindelijk waardering!!!

• 27 Juli 2006 - 13:35

Henk:

Nu al weer terug.... Puffff
    Moet ik me even op instellen dat je er maandag weer bent. Gelukkig heb ik het weekend nog en ja ik ben benieuwd naar die olifant.

• 30 Juli 2006 - 09:34

BigF:

En die foto's dan?????

• 01 Augustus 2006 - 10:26

Janneke:

Hey Hettie, fijn dat je weer thuis bent!

Hettie

Reizen is prachtig! Waardevolle ervaringen, eerst en vooral voor jezelf, maar wellicht ook leuk om met anderen te delen. Ik reis professioneel, voor mijn tekst- en reisbureau maar ook met veel plezier privé. Dit is de plek waar ik mijn ervaringen en avonturen wil delen met een ieder die dit leuk vindt.