Spetteren op de Rode Zee - Reisverslag uit Akaba, Jordanië van Hettie - WaarBenJij.nu Spetteren op de Rode Zee - Reisverslag uit Akaba, Jordanië van Hettie - WaarBenJij.nu

Spetteren op de Rode Zee

Door: Hettie

Blijf op de hoogte en volg Hettie

25 Augustus 2005 | Jordanië, Akaba

Hoi!

Hoewel de titel van dit bericht doet vermoeden dat zich een gezellig waterspektakel heeft afgespeeld doel ik hiermee op de collectieve maag-, darm- en stoelgangklachten van mijn groep. Reuze amusant op zo'n minitoiletje van een zeilboot. Maar ik ben de beroerste niet, een echt toegewijd tourleader is in alles solidair, dus ook in deze...;-)
Tot zover de details over de afvalstoffenverwerking in Jordanie.

Wil jullie bij deze enorm bedanken voor de vele reacties en felicitaties na het vorige bericht. Mijn verjaardag in het tentenkamp in de woestijn was wel bijzonder... Beetje zingen bij het kampvuur... Heel vertrouwd!

Enne... hou deze reactiefrequentie gewoon vast he, ook als ik niet jarig ben... maakt dit eenzame en loodzware bestaan absoluut dragelijker!

Morgen ga ik nog een dagje drijven in de Dode Zee en dan zit dit tripje er weer op...
Volgende expeditie is China, maar eerst volgen nog de Jordanie foto's!

Lieve groet en tot gauw allemaal!

Hettie

• 25 Augustus 2005 - 18:46

Toos:

hoi hettieke
    Jij drijven in de dode zee, ik vandaag in de regen..
    zo'n groot verschil is dat misschien niet???

goeie groeten
    toos

• 25 Augustus 2005 - 19:09

Godelieve:

Hoi Hettie,

Klinkt erg leuk. Ja toch even tijd genomen om je pagina weer eens op te zoeken. Wel speciaal zo'n verjaardag lekker bij het kampvuur. Alsnog gefeliciteerd. Geniet maar lekker van je dagje drijven in de rode zee, want hier is het weer wat minder lekker weer. Maar als je straks terug bent gaat ook hier de zon weer schijnen.

• 26 Augustus 2005 - 01:40

Paul:

Iets te laat, maar vanuit Yangshuo toch nog de beste wensen met je verjaardag van Anna en mij. De bijhorende felicatiekussen volgen nog! BTW: de landschappen hier zijn fantastisch!

• 26 Augustus 2005 - 10:02

Janneke:

Hey Hettie, ik schaam me diep, ik ben 2 dagen te laat voor je verjaardag...Alsnog van harte natuurlijk, en ik begrijp dat je een leuke dag/avond hebt gehad!
    Heel veel groetjes en nog veel reisplezier!!

• 29 Augustus 2005 - 17:43

BigF:

En alweer een beetje beter?

• 31 Augustus 2005 - 18:24

Marieke:

Lieve Hettie!
    Wat ontzettend leuk om zo te kunnen lezen en zien wat jij meemaakt! Zelf is er bij mij een heleboel gebeurd sinds ik weer terug ben uit Afrika! Ik ben in een maand 2x verhuisd, maar heb het nu dan ook goed voor elkaar haha! Jammer dat je er in oktober niet zult zijn, Rianne en ik gaan weer samen, maar ik neem aan dat je het in China ook geweldig naar je zin zult hebben!! Heel veel succes met alles, tot snel!
    Liefs Marieke

Hettie

Reizen is prachtig! Waardevolle ervaringen, eerst en vooral voor jezelf, maar wellicht ook leuk om met anderen te delen. Ik reis professioneel, voor mijn tekst- en reisbureau maar ook met veel plezier privé. Dit is de plek waar ik mijn ervaringen en avonturen wil delen met een ieder die dit leuk vindt.