Weer thuis....!
Door: Hettie
Blijf op de hoogte en volg Hettie
16 Mei 2006 | Nederland, Amsterdam
Mijn expeditie met 22 singles zit er weer op. Het was een hele klus om notarissen, bijstandsmoeders, verstrooide heren van 75 en post-pubermeisjes van 22 jaar door de metropolen van China te loodsen maar het is weer gelukt. "Men was tevreden."
Voor mij was Shanghai redelijk nieuw en ik heb er toch wel van genoten: de enorme omvang, de neonwereld in de nacht en de 24-uurs dynamiek - hectisch, bizar maar leuk voor even!
Hierbij weer een aantal uitéénlopende foto's; van de door mij zo geliefde hutongs in Beijing tot de acrobatenshow in Shanghai.
Nu ben ik voorlopig heerlijk thuis, met een knus tripje naar Oostenrijk en een bizarre iconenschilderexpeditie naar de Oekraïne in het vooruitzicht.
Ook dan zal ik vanaf deze site blijven berichten, dus tot gauw!
Veel groeten, Hettie
16 Mei 2006 - 19:42
Paul:
Hettie, welkom terug! Fraaie foto's vooral van dat Chinese roze bolletje in het begin. Ooit, ooit, ooit als de rust wederkeert, moet je maar eens wat verhalen bij de plaatjes vertellen. -
16 Mei 2006 - 20:19
Marieke De V.:
Kom je nog eens langs? de beschuiten worden taai..
En ik wil foto's zien! -
17 Mei 2006 - 12:17
Marcel Mioch:
Ben jij thuis, ben ik weer weg...
Hartelijke groeten uit Matsumoto (Japan) -
26 Mei 2006 - 21:45
Miriam:
Nu eens tijd om weer eens af te spreken. Ben benieuwd hoe het met je gaat en hoe het flatje is.....
Groetjes