Ik ruik 't nest weer....;-) - Reisverslag uit Chengdu, China van Hettie - WaarBenJij.nu Ik ruik 't nest weer....;-) - Reisverslag uit Chengdu, China van Hettie - WaarBenJij.nu

Ik ruik 't nest weer....;-)

Door: Hettie

Blijf op de hoogte en volg Hettie

05 Juni 2007 | China, Chengdu

Hoi!

Onze barre expeditie door Tibet is gelukkig ten einde. Tibet is prachtig maar slopend, en ik vervulde de laatste dagen vooral de rol van zuster Klivia. Ik had mijn eigen pelgrimsroute: van dokter via apotheek naar hotel en weer terug....
Imiddels zit ik in Chengdu, China. 35 graden en regen, toppie! Morgen gaan we de panda's bezoeken en donderdag vlieg ik weer terug naar home-sweet-home.

Zo, nu even mijn jakuzi (of zoiets) uitproberen. Leven een chique reisorganisatie!

Veel groeten en tot gauw iedereen,

Hettie

• 06 Juni 2007 - 07:32

Bianca:

Hoi, zuster Klivia ik ben sinds maandag ook weer in de wereld van verzorgenden en verpleegkundigen. Ik zit maar op 3 hoog dus dat is maar een fractie van de hoogte waar jij je op bevindt. Ik heb me voorgenomen om steeds de trap te nemen, maar de conditie is niet wat ie geweest is. Gelukkig is op 3 hoog voldoende zuurstof aanwezig zodat ik snel weer op adem ben.

Houd je korte broek maar aan (misschien wel wat fris in het vleigtuig) want het ziet er naar uit dat hier het weekend warm weer wordt (> 25 graden).

Groeten
    ABC

Hettie

Reizen is prachtig! Waardevolle ervaringen, eerst en vooral voor jezelf, maar wellicht ook leuk om met anderen te delen. Ik reis professioneel, voor mijn tekst- en reisbureau maar ook met veel plezier privé. Dit is de plek waar ik mijn ervaringen en avonturen wil delen met een ieder die dit leuk vindt.