En weer op pad...
Door: Hettie
Blijf op de hoogte en volg Hettie
15 Juli 2009 | Nederland, Amsterdam
Na een aantal zeer drukke werkweken thuis verplaatst mijn werkgebied zich per aanstaande vrijdag naar: Rusland!
Ik ga voor FOX een reis begeleiden met de route Moskou, St. Petersburg, Tallinn (He, waar was ik een goeie 2 weken geleden ook al weer??) en Helsinki. Leuke route, en nu het werk is afgerond heb ik er best zin in. Ben wel benieuwd hoe het reisleiderschap in Rusland bevalt, toch best een complex land om te bereizen. Een visum verkrijgen viel ook niet mee: na twee uur wachten in een lange rij in de brandende zon op de stoep van het consulaat in Den Haag was ik ca. 40 cm opgeschoven. Maar de deur ging dicht, ik en zo'n 30 anderen 'mochten het morgen weer proberen'. De sfeer was er bijna grimmig vond ik, maar dat mag de pret niet drukken. Hopelijk ligt mijn paspoort met visum morgen bij het TNT-punt in de lokale drogist.... Ruim op tijd toch?
Ik ben in 2004 al eens in Rusland geweest en ik vond met name Moskou heel indrukwekkend.
Uiteraard zal de verpletterende heimwee naar manlief weer toeslaan, dus ik vind het reuzegezellig wanneer jullie of en toe een mailtje sturen, da's echt leuk!
Veel groeten en iedereen een goede zomer & vakantie toegewenst!
Hettie
16 Juli 2009 - 17:47
Bianca:
In de rij in Nederland? Die tijden zijn in Rusland toch ook voorbij?
Veel plezier en een leuk reisgezelschap toegewenst.
Groeten AB 2C