Fietsen in Litouwen - Reisverslag uit Vilnius, Litouwen van Hettie - WaarBenJij.nu Fietsen in Litouwen - Reisverslag uit Vilnius, Litouwen van Hettie - WaarBenJij.nu

Fietsen in Litouwen

Door: Hettie en Pieter

Blijf op de hoogte en volg Hettie

21 Juni 2009 | Litouwen, Vilnius

Goedemorgen allemaal,

Ja, we zijn weer eens op pad. Inmiddels zijn we heelhuids aangekomen in Vilnius, hoofdstad van Litouwen, het eerste land van onze fietstour door de Baltische Staten. Jaja, fietstour! Zometeen gaan we eerst 'fietsen passen' en daarna onze eerste tour fietsen naar een schiereiland met fraai kasteel.
Gisteren hebben we Vilnius verkend. Niks geen grauwe, grijs-oostblokse sferen maar een schone, kleurrijke en goed onderhouden binnenstad vol terrasjes, eindeloos veel fraaie kerken en ontzettend veel cultuur. Het wordt hier op dit moment van het jaar 's nachts maar een paar uur donker, dus zijn er veel midzomernachtfeesten met theater en muziek!

Veel groeten, Pieter en Hettie

• 22 Juni 2009 - 09:36

Oom Albert, Tante Ne:

Hallo samen,
    Wij wisten niet dat jullie weer op pad waren.
    Verrassing ddus.
    Veel plezier gewenst.
    Groetjes.

• 25 Juni 2009 - 08:30

Francis:

Hoe is het met de zadelpijn? ;-)

Veel plezier!!
    Groetjes

Hettie

Reizen is prachtig! Waardevolle ervaringen, eerst en vooral voor jezelf, maar wellicht ook leuk om met anderen te delen. Ik reis professioneel, voor mijn tekst- en reisbureau maar ook met veel plezier privé. Dit is de plek waar ik mijn ervaringen en avonturen wil delen met een ieder die dit leuk vindt.