Vol bewondering bikkelen in Petra - Reisverslag uit Petra, Jordanië van Hettie - WaarBenJij.nu Vol bewondering bikkelen in Petra - Reisverslag uit Petra, Jordanië van Hettie - WaarBenJij.nu

Vol bewondering bikkelen in Petra

Door: Hettie

Blijf op de hoogte en volg Hettie

23 Augustus 2005 | Jordanië, Petra

Hallo allemaal,

Een werkende computer vinden in Jordanie is niet makkelijk, maar het is me gelukt; aan het bureau van de directeur van het hotel! Gordijntjes dicht, airco aan; helemaal goed!

Zoals gehoopt of verwacht; Jordanie is erg mooi en de mensen zijn ontzettend vriendelijk. Op dit moment heb ik echt een wereldbaan want ik heb een lokale gids (Achmed) bij die supergoed is en me bijna al het werk uit handen neemt... De groep is blij, en Hettie huppelt leuk mee, maakt ook eens een fotootje (die volgen nog) en kijkt rustig haar ogen uit. Uiteraard is het "normaal gesproken" geheel anders...

Vandaag het hoogtepunt van de reis, het land, het Midden-Oosten.... PETRA.
Een eeuwenoude stad uitgehakt in de roze rotsen van de woestijn, enkel toegankelijk via een kilometer-lange smalle kloof.
Ongelofelijk mooi, maar ook loeizwaar!
16 km klimmen en dalen in de brandende 40 graden zon is voor deze - verder uiteraard zeer soepel getrainde - atlete best een hele inspanning (evenals voor iedereen trouwens) maar het was helemaal geweldig en zeer de moeite waard.

Morgen gaan we naar een stemmig tentenkampje in de woestijn alwaar ik mijn 31ste verjaardag in gezelschap van een kameel en schorpioen zal doorbrengen.

Veel groeten,

Hettie

• 23 Augustus 2005 - 15:27

Leo:

Heej hettie.

goed te horen dat alles goed gaat.
    Klinkt wel interessant allemaal zeg!

Groetjes!!

• 23 Augustus 2005 - 15:40

BigF:

Werken is zwaar dat wordt hier maar weer eens aangetoond. Geniet ervan en we zien de foto's graag.
    PS hoe is de groep???

• 23 Augustus 2005 - 17:07

Neef Ted:

Ha nichtje, voordat ik het vergeet : alvast van harte proficiat !

• 23 Augustus 2005 - 17:26

Arthur:

Hoi Hettie,

Alvast van harte met je verjaardag!!! Ik neem er wel een biertje op. Verder veel plezier in Jordanie.

• 23 Augustus 2005 - 19:01

Henk:

Hey Hettie

Morgen vertrekt de trein naar Lourdes en dat is altijd een drukte van belang dus nu alvast gefeliciteerd, want morgen vergeet ik dat vast. Enne.......... Pieter ook proficiat war

• 23 Augustus 2005 - 19:34

Harry:

Jij was het 256 niet gelezen mailtje, nog net op tijd voor je verjaardag. Van harte.

• 23 Augustus 2005 - 21:24

Roel:

Ha schattepoemel!

Van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Fijn dat het zo mooi is in Jordanië. Geniet er van en tot gauw,
    liefs en een dikke zoen.

• 23 Augustus 2005 - 21:44

Caro:

Nog 15 minuutjes en dan is het zo ver, dus alvast: van harte gefeliciteerd! Dikke zoen,
    Caro

Toos:

prrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrroficiat!!!!!!!!!!!

• 24 Augustus 2005 - 06:44

Peter (..1 Letter Minder):

van harte proficiat met je 31ste verjaardag!

Groetjes!

_R:

Van harte

• 24 Augustus 2005 - 10:04

Aangetrouwde Nicht Hermy:

En ook van mij van harte gefeliciteerd!

• 24 Augustus 2005 - 16:48

Henk:

Trein goed vertrokken.

Ik drink vanavond met Hanneke een borrel op jou verjaardag.

Henk

• 26 Augustus 2005 - 19:03

Angelique:

Hoi Hettie

Nog van harte gefeliciteerd! Ik vind het erg leuk om je berichten te lezen - hou vol! Als je thuis bent, ga ik je proberen te bellen,

groet van Angelique