Waar wij nu NIET zijn... - Reisverslag uit Amsterdam, Nederland van Hettie - WaarBenJij.nu Waar wij nu NIET zijn... - Reisverslag uit Amsterdam, Nederland van Hettie - WaarBenJij.nu

Waar wij nu NIET zijn...

Door: Hettie

Blijf op de hoogte en volg Hettie

25 December 2008 | Nederland, Amsterdam

Lieve allemaal,

De plannen waren zo mooi: 17 dagen heerlijk rondtrekken door India en Nepal. We waren er helemaal klaar voor: tickets, boeken, visa, vaccinaties... kom maar op!
Er was alleen 'die zere bil van Hettie', ook wel hernia genoemd, maar ach, die speelde al langer en was met wat lichte pijnstillers en een spierverslapper redelijk onder controle. Hier pijn of daar pijn maakt niet zoveel uit, dachten we.

Tot de pijn dinsdagmiddag absoluut vanuit het niets ondragelijk werd. Ik zal kerm- en gilsimulaties achterwege laten maar het was heel erg. Sterkere pijnstillers, nachtelijke telefoontjes naar de huisartenpost en een bezorgde arts voor onze neus deden ons inzien dat we echt moesten annuleren.

Dat hebben we woensdagochtend dan ook direct gedaan, vervolgens de stekker weer in de diepvries gestoken, de kerstboom rechtgezet en de tranen gedroogd.

Wij vieren kerst en oud en nieuw dus gewoon in ons knusse huisje, India en Nepal wachten wel op ons.
Een stevige dosis morfine (lekker spul ;-) doet het grootste deel van de dag wonderen,
en verder moet een hernia 'vanzelf overgaan', dus wij wachten rustig af.

Veel groeten,

Pieter en Hettie

• 26 December 2008 - 08:35

Betty:

Jemig, dat is schrikken, zo net voordat Dick en ik naar Frankrijk (wandelen) gaan. Ontzettend sneu voor jullie zeg! Maar goed, waar gaat het in het leven om? Inderdaad je gezondheid, het geluk dat je met elkaar hebt... dus Hettie en Pieter, geniet van elkaar deze week. Heel veel sterkte en dikke kus,
    Betty en Dick

• 26 December 2008 - 22:53

Miriam:

He Hettie en Pieter,
    Verstandige beslissing, maar erg jammer. HOpelijk kan de reis in februari of maart wel door gaan. Ik vond het in ieder geval wel gezellig met jullie op kerstavond. Het was een aparte ervaring om een hettie te leren kennen die stoned was!! ;-) Succes verder en probeer toch nog een beetje te genieten van de vakantie. Tripje action??? Wanneer???

LIefs
    Mir

• 27 December 2008 - 17:31

Martin:

tja heel jammer
    maar nu kun je je mentaal voorbereiden op de 11stedentocht, maar nepal is beter

• 28 December 2008 - 13:46

Godelieve:

Erg jammer voor jullie,maar laten we het positief inzien. Wellicht kan ik je nu persoon gelukkig nieuwjaar wensen?

Sterkte ermee.
    Marcel, Godelieve, Tygo en sven

Hettie

Reizen is prachtig! Waardevolle ervaringen, eerst en vooral voor jezelf, maar wellicht ook leuk om met anderen te delen. Ik reis professioneel, voor mijn tekst- en reisbureau maar ook met veel plezier privé. Dit is de plek waar ik mijn ervaringen en avonturen wil delen met een ieder die dit leuk vindt.