Bijzonder Israel - Reisverslag uit Jeruzalem, Israel van Hettie - WaarBenJij.nu Bijzonder Israel - Reisverslag uit Jeruzalem, Israel van Hettie - WaarBenJij.nu

Bijzonder Israel

Door: Hettie

Blijf op de hoogte en volg Hettie

30 September 2005 | Israel, Jeruzalem

Shalom!

Met twee 60+ priesters een week langs de religieuze hoogtepunten van turbulent Israel toeren... Ik kan me voorstellen dat het niet ieders droom is maar het is echt helemaal geweldig!
Doel van deze reis is om voor Willibrord Tochten - de club waar ik voor werk - voor seizoen 2006 een mooie en uiteraard spiritueel verantwoorde reis naar Israel samen te stellen.
Dit land snakt naar een hernieuwde impuls van het toerisme dus we worden letterlijk als VIP vorsten ontvangen; decadente hotels, geweldige kamers, fruitmandje, en even internetten achter de pc van de receptie (de voortgang van de bedrijfsvoering ten spijt...;-)
Israel is absoluut indrukwekkend: Het sprookjesachtige Meer van Galilea omringd door bloeiende bougainvilles en bananenplantages, met eigen auto scheuren door het Golan-gebergte, bezoek aan een enorme kibboets en hoogtepunt van vandaag; het bijwonen van het dopen (of het hernieuwen van de doopbelofte) in de rivier de Jordaan. Maar.... We doen goed werk, leggen veel contacten en stippelen een prachtige reis uit... Someone has to do it!
Morgen naar Nazareth en Jerusalem... Het is dat ik aan een enkele voorwaarde niet voldoe anders zou ik ook serieus in 't reli-leven gaan... lang niet gek!

Veel groeten, Hettie

• 30 September 2005 - 16:37

Jos:

Ben al een hele tijd aan 't denken aan welke voorwaarden je niet voldoet maar 't zou toch zo maar moeten kunnen.Leuk te horen dat 't zo goed bevalt dit reisje.

Tot volgende week

• 30 September 2005 - 17:22

Henk:

Welke voorwaarden....????
    Om non te kunnen worden moet je juist vrouw zijn!!
    Succes enne lever je op tijd je tekst in voor de reisgids.

• 30 September 2005 - 17:49

Benno, Sophie 'n Olivier:

Ha Hettie,
    Sterkte met de rest van je reis in Israel! Lijkt ons echt verschrikkelijk voor je... En wat is het oneerlijk verdeeld. Net nu alles met ons zo goed gaat zit jij in dat door God vergeten oord. Natuurlijk zullen we voor je bidden dat je snel weer naar huis mag. Misschien moeten we eens gaan praten met al die reisorganisaties die je maar steeds op pad sturen..... ps. emmer staat om de hoek..

• 04 Oktober 2005 - 12:36

_R:

Je beweegt wel heel erg snel over deze aardbol heen. Hoop dat je weer spoedig veilig terug bent.

• 10 Oktober 2005 - 00:01

Remy:

Het is dat je de deur zelf open zet.
    Ik dacht al!!!!!

Hettie

Reizen is prachtig! Waardevolle ervaringen, eerst en vooral voor jezelf, maar wellicht ook leuk om met anderen te delen. Ik reis professioneel, voor mijn tekst- en reisbureau maar ook met veel plezier privé. Dit is de plek waar ik mijn ervaringen en avonturen wil delen met een ieder die dit leuk vindt.