Druk genietend op naar Argentinië - Reisverslag uit Puerto Varas, Chili van Hettie - WaarBenJij.nu Druk genietend op naar Argentinië - Reisverslag uit Puerto Varas, Chili van Hettie - WaarBenJij.nu

Druk genietend op naar Argentinië

Door: Hettie en Pieter

Blijf op de hoogte en volg Hettie

08 November 2007 | Chili, Puerto Varas

Hoi allemaal,

Eerst en vooral: Pieter heeft ongeschonden de ijsberg overleefd! Hij is alleen flink verbrand en heeft nu heel leuk de bandjes van zijn helm rondom zijn oren staan. Reuze schattig!
De dag erna hebben we (ja, ook deze atletische dame) een supergave wandeling gemaakt door een nationaal park. Flink klimmen naar fraaie watervallen en bergmeren, langs de sneeuw!
Vandaag hebben we een wat relaxtere dag gehad (met de bus een vulkaan opgereden, lekker gewandeld langs een knalblauwe rivier) en morgen gaan we met de bus naar Bariloche, Argentinië. We gaan helemaal naar de oost-kust van Argentinië (pinguins!) waarna we weer teruggaan naar Chili, om via o.a. Torres del Paine af te dalen tot Ushuaia. Dus Martin: tuurlijk tot het zuiden, die foto´s van jullie staan nog op mijn netvlies!
Marco: Het is Mark Krijgsman, grappig he!
Wendy: die foto´s links zijn van mijn vorige reizen. Op deze site kun je een groot foto-archief opbouwen. Aanrader!
Voor iedereen: superleuk om veel berichtjes te lezen, als respons op onze avonturen.

Heel veel groeten voor nu, en tot gauw vanuit Argentinië.

Pieter en Hettie

• 08 November 2007 - 22:22

Miriam:

Nou hettie en pieter,
    Geniet er nog van leuk te lezen dat pieter zijn bandjes schattig zijn :-) geniet ervan en we kijken uit naar jullie volgend verhaal.

Groet
    Mir

• 09 November 2007 - 06:52

Betty:

Ha die Hettie,

Vanuit het Bastion hotel in Bussum... jawel, hier moet gewerkt worden (congres zo dadelijk), heel veel groetjes.... enne doe die pinguins een kusje van mij, lijkt me zo ontzettend leuk om te zien!

Veel plezier daro!

Betty

• 09 November 2007 - 08:11

Bianca En Carice:

Het is wat lastig om met een actief kindje op schoot jullie berichtje te lezen. De knopjes van het toetsenbord zijn erg aantrekkelijk net als alle andere spullen op het bureau. Carice vindt het allemaal leuk klinken. Als we haar maar vaak genoeg jullie reisverhalen voorlezen, wie weet wordt ze dan ook een wereldreiziger.

Groeten
    B&C

• 09 November 2007 - 13:35

Godelieve:

Leuk dat klimmen naar de watervallen en het wandelen. Veel plezier bij de pinguins. Ik vrees dat wij voor het zien van pinguins het voorlopig moeten hebben van de dierentuin. Verschil moet er wezen niet waar.

• 09 November 2007 - 19:58

Mariella:

Hoi Pieter en Hettie

Zo te lezen hebben jullie het goed naar de zin.
    Veel plezier bij de pinguins.

Groetjes Mariella en de rest

• 11 November 2007 - 09:22

Jan:

Doen jullie in Argentinie het nicht van ... de hartelijke groeten van mij. Ontzettend veel plezier en geniet er van. Dikke kus.

• 13 November 2007 - 20:36

Marco:

Hoi Hettie,

Wat leuk om alle reisactiviteiten te lezen! Volgens mij is het daar erg mooi en wat grappig dat Mark Krijgsman daar ook is.

Groeten en veel plezier,

Marco