Wieder zurück - Reisverslag uit Veghel, Nederland van Hettie - WaarBenJij.nu Wieder zurück - Reisverslag uit Veghel, Nederland van Hettie - WaarBenJij.nu

Wieder zurück

Door: Hettie

Blijf op de hoogte en volg Hettie

03 Juli 2006 | Nederland, Veghel

Aller duifjes!

We zijn weer heelhuids wedergekeerd van onze poolexpeditie uit Tirol. Voor al diegenen die me niet geloven: hierbij nog wat foto's met bewijsmateriaal....;-)

We hebben ook een nieuwe hobby: rodelen! Helemaal geweldig; op zo'n plastic ding met bijna 50 km per uur naar beneden suizen!

Mijn volgende expeditie vertrekt aanstaande zondag alweer: 3 dagen naar de Oekraïne om 12 dames veilig te huisvesten die daar iconen gaan schilderen.... Jaja, Wereldtekst draaft (ik bedoel DRAAIT) immer door!

Wordt vervolgd!

Veel groeten, Hettie

• 03 Juli 2006 - 20:29

Henk:

Tot morgen

• 04 Juli 2006 - 09:23

Adrienne:

Wat een heerlijk verfrissend idee, die sneeuw: zeker nu het zo warm is in ons eigen kikkerlandje.
    Veel plezier in de Oekraine

• 04 Juli 2006 - 15:19

Jan:

Hettie, het is 33 graden in Nederland.Heb je het nog niet warm met die sjaal om je nek. Ik hoop je snel weer een keer na Oekraïne te spreken. Liefs jan

Hettie

Reizen is prachtig! Waardevolle ervaringen, eerst en vooral voor jezelf, maar wellicht ook leuk om met anderen te delen. Ik reis professioneel, voor mijn tekst- en reisbureau maar ook met veel plezier privé. Dit is de plek waar ik mijn ervaringen en avonturen wil delen met een ieder die dit leuk vindt.