Foto's van ISRAËL - Reisverslag uit Eindhoven, Nederland van Hettie - WaarBenJij.nu Foto's van ISRAËL - Reisverslag uit Eindhoven, Nederland van Hettie - WaarBenJij.nu

Foto's van ISRAËL

Door: Hettie

Blijf op de hoogte en volg Hettie

13 Oktober 2005 | Nederland, Eindhoven

En toen naar Israël... Een zeer bijzondere week in een zeer bijzonder land. Gelukkig kon ik één en ander vastleggen met de digitale camera (jaja, helemaal gelukt!) van Pieter (Thanks x).
* Let op... Nu volgt een verkapte reclameboodschap *
Volgend jaar organiseert Willibrord Tochten vier reizen naar Het Beloofde Land. Een absolute aanrader!

• 27 Oktober 2005 - 19:03

J. Hilllaert:

Wij zouden onze dochter willen laten dopen in de Jordaan. Weet u wellicht waar dit kan in Israel en hoe dit verloopt ?

Bij vorbaat dank voor uw reactie op hillaert@yahoo.com

Hettie

Reizen is prachtig! Waardevolle ervaringen, eerst en vooral voor jezelf, maar wellicht ook leuk om met anderen te delen. Ik reis professioneel, voor mijn tekst- en reisbureau maar ook met veel plezier privé. Dit is de plek waar ik mijn ervaringen en avonturen wil delen met een ieder die dit leuk vindt.